Εγγύηση και Αξιοπιστία

Toyota RAV4 PHEV - STYLE - 5D - SUV
 • Λευκό (040) Not compatible with engine selection
 • Λευκό της Πέρλας (070) Not compatible with engine selection
 • Κόκκινο (3U5) Not compatible with engine selection
 • Σκούρο γκρι (1G3) Not compatible with engine selection
 • Ασημί (1D6) Not compatible with engine selection
 • Μαύρο (218) Not compatible with engine selection
 • Σκούρο μπλε (8Χ8) Not compatible with engine selection

Εγγύηση Toyota

Στην Toyota αφιερώνουμε χρόνο και φροντίζουμε με τον καλύτερο τρόπο τα αυτοκίνητά σας. Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την οδηγική σας εμπειρία, χωρίς έγνοιες γιατί όποτε και αν χρειαστείτε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο ΤΟΥΟΤΑ θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει.

Οδική βοήθεια Eurocare

Οδική βοήθεια οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας. Στην Toyota δεν θέλουμε να υπάρχει κανένας περιορισμός στις διαδρομές που θα κάνετε τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Γι’ αυτό σας παρέχουμε πλήρη οδική βοήθεια για 3 χρόνια μέσω του προγράμματος Toyota Eurocare, εντελώς δωρεάν με την αγορά κάθε νέου Toyota.

*Όροι και προϋποθέσεις αναλυτικά στο ένθετο “Eurocare” που συνοδεύει το αυτοκίνητο.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα, ανά πάσα στιγμή με τo Toyota σας, σας παρέχουμε μέσω του προγράμματος Toyota Eurocare, 3 χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια. Μία πλήρης ομάδα βοήθειας της Toyota κινητοποιείται για να σας βοηθήσει να βρείτε λύση, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Χρήσιμα τηλέφωνα

 • Από Ελλάδα καλέστε:
  210 55 44 666
 • Από εξωτερικό καλέστε:
  0030 210 55 44 666

Ενεργητική Ασφάλεια Toyota

Οι δεκαετίες εμπειρίας στην παραγωγή αυτοκινήτων και οι πολυετής έρευνες διασφαλίζουν ότι κάθε νέο Toyota είναι έτοιμο για δράση ανά πάσα στιγμή. Με την προηγμένες τεχνολογία του Toyota Safety Sense, στόχος μας είναι να εξαλείψουμε συνολικά τα τροχαία ατυχήματα και να δημιουργήσουμε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον οδήγησης για όλους.

Επισκευές

Ατυχήματα μπορεί να συμβούν ακόμη και στους πιο προσεκτικούς οδηγούς. Ευτυχώς, όσο μεγάλο ή μικρό το ατύχημα, έχετε την ασφάλεια των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Toyota. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας δεσμεύονται να παρέχουν υπηρεσίες επισκευής από την αρχή μέχρι το τέλος για να επαναφέρουν το Toyota σας στην αρχική του κατάσταση.

Οι τεχνικοί της Toyota θα επισκευάσουν το όχημά σας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα της Toyota (NCAP, BSI κ.λπ.). Αν για την επισκευή απαιτούνται ανταλλακτικά, θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά της Toyota με εγγύηση 12 μηνών.