1. Ο Κόσμος η Εταιρεία της Toyota
  2. News, Stories and Events
  3. 2019
  4. Proace City cta
Με μια ματιά
Με μια ματιά

ΝΕΟ PROACE CITY

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Στην Toyota νιώθουμε πόσο σημαντική είναι η εργασία σας και για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τα νέα PROACE CITY και PROACE CITY VERSO. 

Σχεδιασμένα γύρω από εσάς, προορίζονται να καλύπτουν και να ταιριάζουν 100% στις ανάγκες σας, με δυνατότητες που εκπλήσσουν. 

Νέο PROACE CITY, ό,τι θα περίμενες από την Toyota, σε ένα van.

Κινείται σαν μικρό επαγγελματικό, φορτώνει σαν μεγάλο van.

Με πλήθος επιλογών εκδόσεων και αμαξωμάτων, το PROACE CITY θα φέρει εις πέρας τη δουλειά με ευκολία. Με όγκο φόρτωσης έως 3.7 κυβικά στις εκδόσεις L1 και έως 4.3 κυβικά στις εκδόσεις L2, σε συνδυασμό με το μήκος φόρτωσης που φτάνει τα 3.4 μ, το PROACE CITY είναι το κορυφαίο van στην κατηγορία του.

1t

Κάτι παραπάνω από ικανό με 1.000 kg ωφέλιμου φορτίου

up to 1.5t

Μετακινεί τα πάντα με ελκτική ικανότητα έως 1.500 kg

2X

Έως 4.3 μ. μήκος φόρτωσης με Smart Cargo. Μπορεί να μεταφέρει δύο παλλέτες άνετα και στα δύο αμαξώματα.
Ό,τι χρειάζεστε για να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο

Πρακτικό και ευέλικτο, το PROACE CITY είναι ο απόλυτος συνεργάτης σου στη δουλειά. Με επιλογή δύο ή τριών θέσεων εμπρός, έχει κατασκευαστεί να κινείται με κάθε φορτίο, Έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως το Smart Cargo, αυξάνουν την ικανότητα φόρτωσης κατά 0.4 κυβικά. Οι στενοί δρόμοι και οι περιορισμένοι χώροι στάθμευσης δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς η φόρτωση είναι εύκολη, με πίσω δίφυλλη ασύμμετρη πόρτα και επιλογή μονής ή διπλής πλευρικής θύρας.

Χώρος για όλους και όλα

Το PROACE CITY VERSO είναι σχεδιασμένο για να σε πηγαίνει παντού. Με δυνατότητα μεταφοράς έως 7 άτομα δεν θα σου λείψει ποτέ ο χώρος. Οι 3 θέσεις με λειτουργία ISOFIX στην δεύτερη σειρά καθισμάτων και η ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων ασφαλείας θα σας κρατά πάντα ασφαλείς. Οι εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto σε συνδυασμό με το σύστημα Πολυμέσων Toyota Touch θα σας προσφέρουν όλες τις αγαπημένες εφαρμογές του Smartphone σας στην οθόνη του αυτοκινήτου, με δυνατότητα λειτουργίας φωνητικών εντολών.

Σχεδιασμένο για εσάς και τους επιβάτες σας

Το νέο Toyota PROACE CITY εντυπωσιάζει με την άνεση που προσφέρει. Η θέση του συνοδηγού αναδιπλώνεται για μεγαλύτερες αποσκευές, οι χώροι αποθήκευσης άφθονοι, ενώ το ανογόμενο τζάμι του πορτ-μπαγκάζ είναι τόσο πρακτικό και ταυτόχρονα βολικό. Αφήστε την πανοραμική οροφή να φωτίσει την καμπίνα και βάλτε την αγαπημένη σας μουσική μέσω Apple CarPlay ή Android Auto.

Σε ασφαλή χέρια

Στην Toyota πιστεύουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, έχουμε 5 επιλογές συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, το καθένα ειδικά σχεδιασμένο να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Με την ασφάλειά σας ήδη καθορισμένη, εσείς αφοσιωθείτε αποκλειστικά στη δουλειά σας.

Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης

Το σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης του Toyota Safety Sense χρησιμοποιεί μια κάμερα και ένα ραντάρ ώστε να ανιχνεύει άλλα προπορευόμενα οχήματα. Εφόσον εντοπιστεί πιθανότητα σύγκρουσης, ο οδηγός ειδοποιείται με οπτικό και ηχητικό σήμα, ενώ η υποβοήθηση πέδησης ενεργοποιείται. Αν ο οδηγός δεν εφαρμόσει πέδηση έγκαιρα, το σύστημα αυτόνομης πέδησης αναλαμβάνει το φρενάρισμα ώστε να αποφευχθεί ή να μετριάσει τη σύγκρουση.

Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας

Το σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας του Toyota Safety Sense παρακολουθεί την οδική σήμανση, εμφανίζοντας χρήσιμες πληροφορίες όπως το όριο ταχύτητας ή την απαγόρευση προσπέρασης, με ευκρίνεια στην οθόνη TFT του πίνακα οργάνων. Το σύστημα παρέχει επίσης οπτική και ηχητική προειδοποίηση, αν δεν τηρείτε την οδική σήμανση.

Adaptive Cruise Control

Το Adaptive Cruise Control του Toyota Safety Sense διατηρεί μια προκαθορισμένη ελάχιστη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Αν αυτή η απόσταση μειωθεί, το σύστημα ελαττώνει ταχύτητα, εφαρμόζοντας πέδηση με την αντίστοιχη ενεργοποίηση των φώτων πέδησης. Εφόσον η απόσταση αυξηθεί ξανά, σταδιακά το όχημα επιταχύνει ώστε να επιστρέψει στην προκαθορισμένη ταχύτητα.

Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας

Χρησιμοποιώντας μια κάμερα κι ένα ραντάρ, το σύστημα Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας ανιχνεύει είτε τη διαγράμμιση του δρόμου ή την πορεία του προπορευόμενου οχήματος, ώστε να εκτιμήσει τη θέση του αυτοκινήτου στο δρόμο. Αν το αυτοκίνητο παρεκκλίνει από το κέντρο της λωρίδας, εφαρμόζεται παρέμβαση στο σύστημα διεύθυνσης για να το επαναφέρει σε σωστή πορεία. Το σύστημα λειτουργεί αποκλειστικά σε συνδυασμό με το Adaptive Cruise Control.

Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού

Το σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού σας ενημερώνει για ένα μικρό διάλειμμα από τη συνεχή οδήγηση. Μια ηχητική ειδοποίηση εμφανίζεται εφόσον οδηγείτε αδιάλλειπτα για περισσότερο από 2 ώρες και ταχύτητα μεγαλύτερη των 65 km/h.

Νέο PROACE CITY, ό,τι θα περίμενες από την Toyota, σε ένα van.