1. Ο Κόσμος η Εταιρεία της Toyota
  2. News, Stories and Events
  3. 2017
  4. Start your impossible
Με μια ματιά
Με μια ματιά

START YOUR IMPOSSIBLE - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ TOYOTA

Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η Toyota εδραιώνει τη δέσμευσή της για «Ελευθερία στη Μετακίνηση» για όλους και ανακοινώνει την παγκόσμια εταιρική πρωτοβουλία “Start Your Impossible”.

FREE MOBILITY FOR ALL !

H πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργία ειρηνικών κοινωνιών χωρίς διακρίσεις, μέσω του αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται για την ανάπτυξη μίας αειφόρου κοινωνίας, προωθώντας το δικαίωμα όλων στη μετακίνηση. 

Η συνεχής βελτίωση και ο σεβασμός στον άνθρωπο αποτελούν κοινές αξίες για την Toyota και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι ενώνουν όλη την υφήλιο με το αίσθημα της φιλίας και της αλληλεγγύης, εξυμνώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου.

Για την Toyota, το δικαίωμα στη μετακίνηση υπερβαίνει την έννοια της αυτοκίνησης, καθώς εδράζεται στην υπέρβαση των προκλήσεων και στην πραγματοποίηση ονείρων και στόχων. Η πρωτοβουλία “Start Your Impossible” αντανακλά τις αρχές αυτές και παράλληλα επιβεβαιώνει το στόχο της εταιρείας για παροχή ελευθερίας στη μετακίνηση προς όλους. 

«Θέλουμε να μοιραστούμε τη φιλοσοφία μας αυτή με όλους τους ανθρώπους ανά τον κόσμο, έτσι ώστε όλοι να ανταποκριθούμε μαζί σε αυτή την πρόκληση», δήλωσε ο Πρόεδρος της Toyota, Akio Toyoda.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι αναπτύσσουμε λύσεις μετακίνησης που επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη ζωή και συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ακόμα καλύτερης κοινωνίας για τον επόμενο – τουλάχιστον - αιώνα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να οραματιζόμαστε πέραν των συμβατικών οχημάτων και να δημιουργήσουμε νέους τρόπους μετακίνησης, οι οποίοι υπερβαίνουν τα όρια του σήμερα και λύνουν τα προβλήματα του αύριο.

Η Toyota με συνέπεια έχει δημιουργήσει ακόμη καλύτερα οχήματα στην πορεία της και έχει βοηθήσει κοινότητες και την κοινωνία γενικότερα προς την αειφόρο ανάπτυξη.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της πρωτοβουλίας “Start Your Impossible” και της συνεργασίας της με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Toyota πραγματοποίησε στην Αθήνα, την πόλη που φιλοξένησε τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, το πρώτο Toyota Mobility Summit.

Η θεματολογία του Toyota Mobility Summit κάλυψε το ζήτημα της μετακίνησης από πολλαπλές «σκοπιές» - κοινωνική, φυσική - σωματική και αθλητική, καθώς επίσης, συζητήθηκε το μέλλον της μετακίνησης μέσα από τις νέες τεχνολογίες και τη συνεχή έρευνα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ζωντανή συζήτηση με τον Πρόεδρο της Toyota, Akio Toyoda, καθώς και μία σειρά από συζητήσεις με προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους, τις οποίες συντόνισε ο Didier Leroy, Toyota Executive Vice-President.

Αθλητές και όχι μόνο παρουσίασαν το δικό τους StartYourImpossible αποδεικνύοντας με τις προσωπικές τους ιστορίες ότι όλα είναι δυνατά όταν ο άνθρωπος είναι ελεύθερος και ικανός να μετακινείται. «Εκεί όπου άλλοι βλέπουν μια αδυναμία, εσύ βλέπεις μια ευκαιρία» ήταν το δικό τους μήνυμα αφού το impossible εκείνοι ήδη το έχουν καταφέρει!

Η πρωτοβουλία #StartYourImpossible καλεί όλους να κάνουν το δικό τους αδύνατο σε μία παγκόσμια σκυταλοδρομία, προκλήσεων.

Ξεκινήστε τη δική σας πρόκληση! www.MobilityForAll.com

 

“Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις για το μέλλον χωρίς να παρεκκλίνουμε από τους βασικούς μας στόχους. Βλέπουμε τις αλλαγές που συμβαίνουν και για να συνοψίσω τις σκέψεις μου, νομίζω πως η φετινή χρονιά θα είναι μια γερή δοκιμή για το αν πραγματικά μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις προθέσεις μας σε πραγματικότητα"

Akio Toyoda.

ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Με την αφή της Ολυμπιακής φλόγας στις 24/10 από την Ολυμπία η Toyota ξεκινάει από την Ελλάδα αυτό το ταξίδι μετάδοσης του μηνύματος «Ελευθερία στη Μετακίνηση για Όλους».

Η Toyota ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων θα επικοινωνήσει την πρωτοβουλία #StartYourImpossible στις παρακάτω πόλεις όπου θα παραμείνει η Ολυμπιακή Φλόγα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

25/10 Ιωάννινα

27/10 Θεσσαλονίκη


Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους θα έχουν την ευκαιρία να είναι συνοδηγοί στο εκπληκτικό i-Road διαμορφώνοντας έτσι μία εικόνα του μέλλοντος που θέλει να χτίσει η Toyota!